autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, iul. 11th, 2012

Dacia Dokker și Dokker Van vor înlocui anul acesta Logan MCV și Van

Dacia Dokker și Dokker Van vor înlocui anul acesta Logan MCV și Logan Van, a anunțat Thomas Dubruel, directorul comercial al grupului Renault în România, în cadrul conferinței de presă de lansare a celor două modele, la Viena.Deși informația era cunoscută, este pentru prima dată când confirmarea este făcută pe canale oficiale. Dubruel a confirmat că MCV și Van vor fi oprite din producție anul acesta. Cu toate acestea, niciunul dintre cele două modele nou-lansate nu va fi fabricat la Colibași, ambele fiind alocate uzinei Renault-Nissan din Tanger, Maroc. Directorul Renault a lăsat să se înțeleagă că introducerea în fabricație a viitoarelor generații Logan și Sandero vor fi suficiente pentru a acoperi capacitatea totală de producție de la Pitești. Thoams Dubruel a infirmat, în același timp, încă o dată, faptul că Renault nu intenționează să mute producția de automobile din România, în Maroc, ci este vorba doar despre o distribuire echilibrată a producției între cele două fabrici.

Dacia Dokker și Dokker Van vor fi introduse în rețeaua comercială abia în septembrie, iar prețurile pentru piața din România vor fi anunțate doar atunci, spre surprinderea jurnaliștilor care așteptau în cadrul testelor internaionale din Austria aceste prețuri. Franța și Germania au primit deja lista de prețuri pentru cele două modele, acestea fiind de 9.400 în Franța și 8.990 euro în Germania. Pentru piața noastră este previzibil un nivel sub cel din Germania, cu câteva sute de euro.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>