autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, sept. 25th, 2013

Audi Twin Cup: Locul doi pentru România la campionatul mondial de service

Rezultatele echipei din România la Audi Twin Cup, Campionatul Mondial de Service, s-au îmbunătățit anul acesta, membrii Autoworld Audi Cluj obținând locul doi, după ce anul trecut urcaseră pe podium, pe poziția a treia.

Ediția din acest an a Audi Twin Cup s-a desfășurat la Barcelona, iar din partea României a fost prezentă aceeași echipă Autoworld din Cluj, formată din Stelian Bompa, Călin Coldea, Andrei Pascu și Stefan Kallo. La concurs au participat tehnicieni și consilieri de servicii din 40 de țări, însumând nu mai puțin de 73 de echipe.

” Independent de inovațiile tehnice, service-ul este și  rămâne o afacere prosperă datorită angajaților. În spatele performanței fiecărui atelier se află angajați dedicați, care se mențin la standarde înalte. Prin acest campionat mondial, promovăm importanța colaborării între consilierii service și tehnicienii Audi la nivelul dealer-ului. Datorită acestei bune colaborări, satisfactia clientilor fata de service-ul nostru creste continuu la nivel mondial in ultimii ani” a spus Bernd Hoffmann, Director Executiv Service/ Piese Originale AUDI AG.

Probele din cadrul competiției constau în mai multe teste teoretice și practice, care urmăresc performanța atât în relația cu clienții, cât și în diagnosticare și reparare a autovehiculelor.

Anul acesta, campionatul Audi Twin Cup a fost câștigat de echipa din Coreea de Sud, urmată de echipa României, iar pe locul al treilea s-a plasat echipa din SUA.

“Sigur că nu este o întâmplare: este profesionalismul, perseverenta și exigența fiecărui membru al echipei, alături de motivația puternică a întregii echipe de a-și afirma valoarea.” a declarat Iuliu Kolozsvari, Director After Sales Porsche Romania.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>