autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, feb. 8th, 2013

Adam Rocks, vedeta standului Opel de la Geneva

Opel va surprinde vizitatorii Salonului Auto de la Geneva cu conceptul unui mini crossover cabrio revoluţionar, derivat din campionul personalizării Adam. Intitulat extrem de sugestiv Adam Rocks, prototipul confirmă iminenta intrare a constructorului german în segmentul cabrioletelor chic de oraş.

Plafonul modelului clasic a fost înlocuit de un soft-top, iar montanţii laterali B şi C vor fi păstraţi pentru un plus de siguranţă şi rigiditate torsională. Operatiunea de pliere a noului pavilion textil va presupune rularea acestuia în zona lunetei. Vor exista trei poziţii distincte de rabatare: total, orizontal şi intermediar.

Concurentul direct al lui Fiat 500C şi al recent lansatului Citroen DS3 Cabrio va miza pe puterea de seducţie a numărului impresionant de posibilităţi de personalizare interioară şi exterioară. Clienţii vor avea la dispoziţie 61,000 de combinaţii pentru exterior şi aproape 82,000 pentru interior, dar şi un sistem infotainment IntelliLink de ultimă generaţie.

Cu un design şi mai îndrăzneţ decât al oricărui alt ADAM, ROCKS este o demonstraţie impresionantă a cât de mult potenţial pentru individualizare oferă noul nostru mic model de lifestyle, încă de la lansarea sa pe piaţă. Acesta combină duritatea unui crossover cu condusul cool în aer liber. Conceptul ROCKS a fost creat pentru cei care caută libertatea personală dincolo de cărările bătute, dincolo de peisajul urban.“, crede Malcolm Ward, şeful departamentului de design Opel/Vauxhall.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>